Online booking

//

Book dit værkstedsbesøg online

Har du set at vi har fået et nyt og smart online bookingsystem, hvor du kan booke dit næste værkstedsbesøg?

Nu behøver du ikke være nødsaget til at ringe til os i åbningstiden, for at booke en tid på værkstedet. Nu har du muligheden for 24 timer i døgnet, at booke lige præcis når det passer dig, om det er kl. 15.00 om eftermiddagen eller kl. 02.00 om natten er ligegyldigt. Det hele er for at gøre din hverdag en lille smule nemmere, for vi ved jo godt at man tit glemmer det der med lige at ringe, når man står mellem arbejde og hente børn i skolen, lave aftensmad, læse lektier osv. Derfor kan du nu, når børnene er lagt i seng, booke dit besøg.

Det hele er meget nemt. Første gang du går ind på siden, bliver du bedt om at oprette en bruger, så du fremadrettet bare kan logge ind og booke lige præcis det værkstedsbesøg du har brug for.

De efterfølgende gange du logger på, vælger du din oprettede bil og hvilket værksted du ønsker at besøge. Herefter vælger du hvilken form for værkstedsbesøg du har brug for, hvad enten det er et serviceeftersyn, hjulskift, karosserikontrol mm. Når du har valgt hvilket besøg du ønsker, får du vores kalender frem, hvor du kan se hvilke dage og tidspunkter vi har ledige. Du har samtidig mulighed for at vælge hvornår du ønsker bilen skal være færdig til og om du vælger at vente i vores kundelounge. Bagefter bliver du bedt om at tjekke oplysningerne og bekræfte din tid. Skulle du have supplerende spørgsmål til dit værkstedsbesøg, er det også muligt at tilføje disse og når vi så har modtaget din booking, vil du blive ringet op til en snak om dine supplerende spørgsmål.

Lyder det ikke bare nemt? Vi synes ikke det kan være nemmere og vi er glade for at kunne give dig en service, som kan hjælpe dig i hverdagen. Så er der én mindre bekymring at tænke på, nu kan du gøre det når det passer dig.

3. maj 2018

Nyheder

//
ÅBENT HUS 9-10 MARTS

ÅBENT HUS 9-10 MARTS

//

Velkommen i weekenden fra kl. 11-16.

Fra 1. april stiger afgiften og det samme gør prisen på mange biler. Så køber du ny bil inden, kan du undgå prisstigninger på helt op til 30.000 kr. Kom derfor til Åbent Hus i weekenden i Slagelse & Ringsted, hvor det topudstyrede modelprogram står klar med attraktive Last Minute-priser ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Køb nu
Nytårskur 2019
Jul 2018

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få de seneste nyheder, tilbud & fif til dig og din bil.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Apr20

Pas godt på din bil.
Book et serviceeftersyn

Du har nu mulighed for at booke tid på vores værksteder online 24/7.

Book din tid online her