Peugeot Slagelse // Ringsted

//

VELKOMMEN HOS PEUGEOT SLAGELSE//RINGSTED.

Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

Vi vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Det forpligter at have de mål. Derfor knokler vi også hver eneste dag, så vi kan sikre dig høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

Vi sætter en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt.Uanset om du er på udkig efter ny eller brugt bil, skal have din bil til service, bare er nysgerrig eller om du mangler ekstraudstyr til din bil, så kan du være sikker på, at vi gør alt for at finde netop den rigtige løsning til dig.

Som kunde hos Peugeot Slagelse // Ringsted skal du forvente en flot biludstilling med aktuelle modeller. Du skal forvente engageret, begejstret og fagligt dygtige medarbejdere, der har tid til dig. I det hele taget skal du forvente lidt mere, end du er vant til.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Peugeot Slagelse // Ringsted.

Brian Madsen er indehaver af Peugeot Slagelse // Ringsted og er Vestsjællands største udbyder af løsninger til erhvervslivet, og er af Peugeot Danmark udvalgt til Peugeot Professionel center på Vest-og Sydsjælland. Brian åbnede 1. januar 2011 Slagelse Bilpleje og har gennem en årrække drevet lavpriskonceptet vaskbilligst.dk. 

Ud over ovenstående er Brian Madsen inkarneret rallykører. I 2011 vandt Brian endnu et Danmarksmesterskab. Denne gang for 4-hjulstrukne biler i en Peugeot 207 Super 2000. Et mesterskab, som kunne lægges oveni mesterskabet fra 2010.

Nyheder

//
hos Brian Madsen A/S

LEJ EN LUKSUS AUTOCAMPER

hos Brian Madsen A/S

At køre autocamper er en livsstil og uden sammenligning den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. I en autocamper har du alt det som du også har hjemme, blot på mindre plads ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
D. 5. & 6. OKTOBER
STORT LAGERSALG
NY PEUGEOT 508 SW

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få de seneste nyheder, tilbud & fif til dig og din bil.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Dec10

Pas godt på din bil.
Book et serviceeftersyn

Du har nu mulighed for at booke tid på vores værksteder online 24/7.

Book din tid online her
Kan vi hjælpe?