Talent Program

//

Peugeot Professional Talentprogram

Peugeot Danmark forstærker sine indsatser, når det gælder salg af varebiler. Det betyder helt konkret, at man udvider antallet af Peugeot Professional Centre, der netop har varebiler som et særligt fokusområde, fra at omfatte seks forhandlere til i 2017 at omfatte otte forhandlere fordelt over hele landet.

Målet er helt klart – i 2020 skal markedsandelen for varebiler med en løve på fronten være ligeså høj som for personbilerne, dvs. 10 %.

Talentprogram for nye varebilssælgere
Et helt nyt våben, som skal gøre løven endnu skarpere på det konkurrenceprægede varebilsmarked, er introduktionen af Peugeot Professional Talentprogram. Det er et 2-årigt talentprogram for varebilssælgere, der indbefatter rekruttering, omfattende træningsmoduler og eksamen. Det særlige ved dette talentprogram er rekrutteringen, hvor man især vil kigge uden for branchen og i stedet søge egnede profiler i relaterede B2B brancher. Denne utraditionelle måde at rekruttere på giver både nye talenter, der kan bidrage med en anden tilgang til branchen samtidig med, at det er et opgør mod tendensen til, at man ”stjæler” sælgere fra hinanden.

Talentprogrammet skal målrettet uddanne de bedste varebilssælgere, som kan leve op til de høje krav, som netop dette område stiller. Håndværkere og andre professionelle erhverv har ofte helt særlige ønsker til deres varebil, da den ikke blot er et køretøj, som skal transportere dem fra A til B, men ofte fungerer som et arbejdsredskab, der med den rigtige rådgivning fra sælgeren kan gøre deres arbejdsdag nemmere og mere produktiv.

Initiativet er netop blevet præsenteret for Peugeot-forhandlernettet og på mindre end en uge er otte Peugeot-huse allerede tilmeldt talentprogrammet: Peugeot Slagelse, Peugeot Køge, Peugeot Kalundborg, Peugeot Roskilde, Peugeot Holbæk, Peugeot Lyngby, Peugeot Vejle og Peugeot Esbjerg.

Læs mere her

En stærk modelportefølje
Ud over den interne organisatoriske oprustning kan Peugeot-forhandlerne glæde sig over en stærk modelportefølje, hvor det nyeste skud på stammen, Peugeot Expert, vandt titlen som Årets Varebil 2017.

Samtidig er modelprogrammet blevet udbygget med en Premium-range med ekstra komfortudstyr, som allerede har vundet stor indpas hos kunderne. Målsætningen for Peugeot Expert er, at 60 % af salget skal være Premium-udstyrsniveau. Her kan især fremhæves features som radio med touch skærm og P-sensor, bakkamera samt Blind Spot Detection, men også det praktiske Moduwork er en favorit hos kunderne.

Efter sommeren introduceres også Peugeot Partner med Premium-udstyrsniveau.

29. juni 2017

Nyheder

//
Nytårskur 2019

BRIAN MADSEN ØNSKER DIG ET GODT NYTÅR

//

VELKOMMEN TIL ÅBENT HUS OG NYTÅRSKUR

Peugeot og Brian Madsen sætter standarden højt fra start, og inviterer dig til en forrygende Nytårskur fyldt med topmodeller til attraktive priser – og med et væld af udstyrsmuligheder, der kan matche ethvert ønske. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Åbent Hus og en festlig Nytårskur i weekenden d. 12-13. januar fra kl. 10-17 ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Jul 2018
Åbent hus 10-11 november
Årets bil 2019

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få de seneste nyheder, tilbud & fif til dig og din bil.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Jan20

Pas godt på din bil.
Book et serviceeftersyn

Du har nu mulighed for at booke tid på vores værksteder online 24/7.

Book din tid online her